Produkciós asszisztens

A produkciós asszisztens nélkülözhetetlen ha filmet készítünk. Az előkészítéstől, az utómunkáig szükség van a szaktudására a gyártási csapatban. 

A tanfolyamon elsajátítható, mire van szükség a filmforgatáson, kik- kicsoda egy filmes stábon belül, tudsz e kommunikálni emberek sokaságával. 

Szükség lesz a türelmedre, kitartásodra, pszichológiai érzékedre. A tanfolyam elvégzése után eldöntheted, hogy gyártási vagy művészeti irányba folytatod a tanulmányaid. Ez a jó belépési pont a film és filmkészítők világába.

Előfeltétel:Felvételi beszélgetés
Képzés ideje:hétvégi napokon
Jelentkezési határidő:2021. október 20.
Fizetési határidő:2021. október 25.
Kezdés:2021. október 30.
Vizsga:2022. április vége

A tanfolyam teljes díja:

450.000 Ft + ÁFA

nyilvántartási szám: B/2020/008744

A HSC Stábiskola 2006-ban indult Novák Emil Balázs Béla-díjas operatőr, a magyar és az ausztrál Operatőrök Társaságnak tagja ötlete alapján. Az ausztrál mintára létrehozott iskola, intenzív, a magyar- és nemzetközi film, valamint televíziós ipar elvárásainak figyelembe vételével és támogatásával, a legmodernebb technikák használatával tanítja a filmkészítést.

Az iskolában világosítók, segédoperatőrök, digitális utómunka asszisztensek,
hangasszisztensek, televíziós kameramanok, rendezőasszisztensek, felvételvezetők, szcenikai asszisztensek képzése mellett operatőr és rendező előképző osztályokat is indítanak. Az elmúlt 15 évben több mint 700 diák végzett a HSC Stábiskolában, akik közül szinte mindenki jelenleg is a filmiparban dolgozik.