FOCUS PULLER képzés

A Nemzeti Filmintézet támogatásával FOCUS PULLER képzést indít a HSC STÁBISKOLA.  A képzésen résztvevők csak előzetes tudásszint felmérés után kerülnek kiválasztásra!

Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 10.

Előfeltétel:Felvételi beszélgetés
Képzés ideje:hétvégi napokon
Jelentkezési határidő:2022. szeptember 10.
Fizetési határidő:2022. szeptember 28.
Kezdés:2022. szeptember 28.
Vizsga:2023. február 11.

A tanfolyam teljes díja:

A mozgóképszakmai képzés teljes árából a jelentkezőnek a Nemzeti Filmintézet támogatásával csupán a teljes összeg 20% – át kell kifizetnie azaz

266.000 Ft + ÁFA

nyilvántartási szám: B/2020/008744

A HSC Stábiskola a hazai produkciók előállításánál és a bérmunkák kiszolgálásánál is segíti az új szakemberek belépését a filmiparba. Az filmes szakemberképzésének fő támogatója a Nemzeti Filmintézet. A technikai eszközöket az ARRI Rental Deutschland GmbH magyarországi fióktelepe biztosítja.

Támogatott minden tőle elvárhatót köteles megtenni annak érdekében, hogy a résztvevők a képzést sikeresen teljesítsék, valamint, hogy a Támogató által létrehozott www.filmesgyakornok.hu online portálon működtetett gyakornoki rendszerben magukat regisztrálják. 
Támogatott ezen felül köteles a képzés helyszínén a Támogató által rendelkezésre bocsátott, a gyakornoki portált hirdető plakátot elhelyezni, valamint a portált a honlapján a Támogató által biztosított felugró hirdetéssel hirdetni.