DIT- digitális kép technikus képzés

A Nemzeti Filmintézet támogatásával DIT- digitális kép technikus képzést indít a HSC STÁBISKOLA. A képzésen résztvevők csak előzetes tudásszint felmérés után kerülnek kiválasztásra! 

Jelentkezési határidő: 2022. október

Előfeltétel:Felvételi beszélgetés
Képzés ideje:hétvégi napokon
Jelentkezési határidő:2022. október
Fizetési határidő:2022. október 16.
Kezdés:2022. október vége
Vizsga:2023. június vége

A képzés teljes díja:

A mozgóképszakmai képzés teljes árából a jelentkezőnek a Nemzeti Filmintézet támogatásával csupán a teljes összeg 20% – át kell kifizetnie azaz

271.000 Ft + ÁFA

nyilvántartási szám: E/2020/000384

A HSC Stábiskola 2006-ban indult Novák Emil Balázs Béla-díjas operatőr, a magyar és az ausztrál Operatőrök Társaságnak tagja ötlete alapján. Az ausztrál mintára létrehozott iskola, intenzív, a magyar- és nemzetközi film, valamint televíziós ipar elvárásainak figyelembe vételével és támogatásával, a legmodernebb technikák használatával tanítja a filmkészítést.

Támogatott minden tőle elvárhatót köteles megtenni annak érdekében, hogy a résztvevők a képzést sikeresen teljesítsék, valamint, hogy a Támogató által létrehozott www.filmesgyakornok.hu online portálon működtetett gyakornoki rendszerben magukat regisztrálják. 
Támogatott ezen felül köteles a képzés helyszínén a Támogató által rendelkezésre bocsátott, a gyakornoki portált hirdető plakátot elhelyezni, valamint a portált a honlapján a Támogató által biztosított felugró hirdetéssel hirdetni.