DIT- digitális kép technikus képzés

A DIT- digitális kép technikus képzésről részletesen:

A 21. századi filmkészítés egyik legizgalmasabb szakmunkájának képzése indul a HSC Stábiskolában. A DIT a kamera csapatok egyik legfelelősségteljesebb munkáját végzi, a rögzített anyagok kezelését, illetve az operatőr és rendező számára, a felvett anyag végső szín és fényvilágának helyszíni fényelését.

A képzésre olyan érettségizett fiatalok jelentkezését várjuk, akik készség szinten kezelik a leggyakrabban alkalmazott képfeldolgozó szoftvereket, e területen szerzett OKJ-s előképzettség előny. A filmszakmai oktatás várhatóan 2018. szeptember végén indul. A hétvégenként történő képzést elismert, nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező filmes szakemberek tartják, akik többek között olyan szuperprodukciókban dolgoztak, mint Ridley Scott részben itthon forgatott alkotása, a Mentőexpedíció.

Előfeltétel: A résztvevők csak előzetes tudásszint felmérés után kerülnek kiválasztásra!
Iskolai előképzettség: sikeres érettségi vizsga
Képzés ideje: hétvégi napokon
Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 10.
Kezdés: 2019. szeptember 28.
Vizsga: 2020. február vége

A képzés teljes díja:

450.000 Ft + ÁFA

JELENTKEZÉS DIT képzésreLennének még kérdéseim, kapcsolat

A HSC Stábiskola 2006-ban indult Novák Emil Balázs Béla-díjas operatőr, a magyar és az ausztrál Operatőrök Társaságnak tagja ötlete alapján. Az ausztrál mintára létrehozott iskola, intenzív, a magyar- és nemzetközi film, valamint televíziós ipar elvárásainak figyelembe vételével és támogatásával, a legmodernebb technikák használatával tanítja a filmkészítést. Az iskolában világosítók, segédoperatőrök, digitális utómunka asszisztensek, hangasszisztensek, televíziós kameramanok, rendezőasszisztensek, felvételvezetők, szcenikai asszisztensek képzése mellett operatőr és rendező előképző osztályokat is indítanak. Az elmúlt 10 évben több mint 500 diák végzett a HSC Stábiskolában, akik közül szinte mindenki jelenleg is a filmiparban dolgozik.

A HSC Stábiskola a hazai produkciók előállításánál és a bérmunkák kiszolgálásánál is segíti az új szakemberek belépését a filmiparba. Az intézmény filmes szakemberképzésének fő támogatója reményeink szerint a Magyar Nemzeti Filmalap Zrt és az ARRI München, a technikai eszközöket a Sparks és a Korda Filmstúdió biztosítja.

HSC Stábiskola

H-1145 Budapest, Róna u. 174.
Fogadóóra hétfőtől - péntekig 10-14 óráig!
Mobil: +36 30 279 5132
E-mail: stabiskola@hscmot.huNyilvántartási szám: E-000791/2014/A001

Adatkezelési szabályzat

Rólunk mondták

``A legfontosabb, hogy legyen meg az alapképzés! Ami itt nálatok szerintem nagyon jól meg van szervezve!``

ANDY VAJNA SZAVAI ISKOLÁNKRÓL