[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]„The Big Bang” – a Nagy Robbanás a hazai filmszakember képzésben!

A Korda Filmstúdió és a HSC Stábiskola, az  ARRI RENTAL-al és a Magyar Filmlaborral

közösen, új filmesszakember képzés lehetőségét nyitja meg minden a filmipar iránt érdeklődő számára![/vc_column_text][vc_video link=”https://youtu.be/Z3nCtBB6V2s”][vc_column_text]2016 július 29-30-31. 3 napos ingyenes szakmai gyakorlatot tartunk Etyeken a Korda Filmstúdió területén, Kovácsi János rendező vezetésével “Spatial Strategies” címen.

A RENDEZVÉNY INGYENES, A KOSZT KVÁRTÉJ: 5000 FT/nap

De a sátrad ne hagyd otthon! A táborban, Magyarországon először  a legújabb

Arri Alexa 65 kamerát is bemutatjuk!!!

A kurzuson résztvevő előadók:

  • Kovácsi János, a Cha-cha-cha című magyar kultfilm rendezője, aki többek között 12 éven keresztül tanított a Színház  – és Filmművészeti Egyetemen és miután Amerikába emigrált a North Carolina Egyetem Művészetek iskola filmes szaknak lett a professzora.
  • Novák Emil, operatőr a HSC Stábiskola alapítója, a Magyar Filmakadémia Egyesület elnöke
  • Jancsó Nyika, operatőr
  • Bille László kameraman

A három napos kurzuson a résztvevők “éles” forgatási szituációkban ismerkedhetnek meg a különböző filmes szakemberek munkájával, próbálhatják ki az Őket érdeklő munkaterületeket és alap információt kapnak a szakmákhoz kapcsolódó angol szakkifejezésekről is!

A harmadik nap végén minden résztvevő eldöntheti, melyik filmes szakterületen szeretné elkezdeni, illetve folytatni tanulmányait a jövőben!

Jelentkezési határidő: 2016. július 25!

A kurzuson való résztvevők száma limitált, ezért kérünk mindenkit, hogy ne az utolsó napon jelentkezzen!

A szervezők célja, hogy a XXI. század magyar filmes szakmai közösségének létrehozása és egy minden kihívásnak megfelelő szakember gárda kinevelése.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]