Vágóasszisztens

A vágóasszisztens szakirányról:

A digitális mozgókép-manipuláció egy fiatal szakma. Pár évtizedes múltra tekint vissza. Abban az időszakban indult fejlődésnek, amikor a személyi számítógépek megjelentek és fokozatosan elérhetővé váltak szélesebb rétegek számára. A vágás folyamatát így már többnyire nem asztalon, hanem vágóprogramokkal végzik. Létrehoztak speciális szoftvereket is e témában, amik a hardverekkel együtt folyamatosan fejlődnek napjainkban is.

Kiknek ajánljuk a vágóasszisztens szakot?

A digitális utómunka szak egy jó alapot nyújt azoknak az érdeklődőknek akik ebben a szakmában vágóként szeretnének dolgozni, illetve segítséget nyújthat a már filmszakmában dolgozóknak is, hiszen olyan információkat, módszereket, ismereteket ad, melyet máshol nem lehet megszerezni.

Annak érdemes belevágnia ebbe a szakmába, aki fel van készülve arra, hogy ezentúl folyamatosan követi és tanulja a vágószoftverek legújabb generációinak működését. A Stábiskolában digitális film készítés, vágás és film-trükk készítés, illetve a továbbtanulás alapjait kínáljuk.

Magyarországon elsőként oktatunk digitális képi utómunkát. Egyedülálló módon, közvetlenül az utómunka szakemberektől. (a kivitelezőktől.)

HSC Stábiskola

H-1145 Budapest, Róna u. 174.
Fogadóóra hétfőtől - péntekig 10-14 óráig!
Mobil: +36 30 279 5132
E-mail: stabiskola@hscmot.huNyilvántartási szám: E-000791/2014/A001

Adatkezelési szabályzat

Rólunk mondták

``A legfontosabb, hogy legyen meg az alapképzés! Ami itt nálatok szerintem nagyon jól meg van szervezve!``

ANDY VAJNA SZAVAI ISKOLÁNKRÓL