Focus puller- élesség állító képzés

A Focus puller- élesség állító képzésről részletesen:

2017–ben, a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával, a gyakornoki program keretében a HSC Stábiskola DIT- digitális kép technikus képzése és Focus Puller képzése során összesen huszonhatan sikeresen vizsgáztak. A végzett hallgatók maximálisan kihasználták a lehetőségeket, folyamatosan dolgoznak a szakmában. Nagy az érdeklődés a képzések iránt, idén újra jelentkezhetsz!

A képzésre olyan érettségizett fiatalok jelentkezését várják, akik készség szinten kezelik a leggyakrabban alkalmazott képfeldolgozó szoftvereket, e területen szerzett OKJ-s előképzettség előny. A hétvégenként történő képzést elismert, nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező filmes szakemberek tartják, akik többek között olyan szuperprodukciókban dolgoztak, mint Ridley Scott részben itthon forgatott alkotása, a Mentőexpedíció.

Előfeltétel: A résztvevők csak előzetes tudásszint felmérés után kerülnek kiválasztásra!
Iskolai előképzettség: sikeres érettségi vizsga
Támogatottság: államilag nem támogatott képzés
Képzés ideje: hétvégi napokon
Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 10.
Kezdés: 2019. szeptember 28.
Vizsga: 2020. február vége

A HSC Stábiskola 2006-ban indult Novák Emil Balázs Béla-díjas operatőr, a magyar és az ausztrál Operatőrök Társaságnak tagja ötlete alapján. Az ausztrál mintára létrehozott iskola, intenzív, a magyar- és nemzetközi film, valamint televíziós ipar elvárásainak figyelembe vételével és támogatásával, a legmodernebb technikák használatával tanítja a filmkészítést. Az iskolában világosítók, segédoperatőrök, digitális utómunka asszisztensek, hangasszisztensek, televíziós kameramanok, rendezőasszisztensek, felvételvezetők, szcenikai asszisztensek képzése mellett operatőr és rendező előképző osztályokat is indítanak. Az elmúlt 10 évben több mint 500 diák végzett a HSC Stábiskolában, akik közül szinte mindenki jelenleg is a filmiparban dolgozik.

HSC Stábiskola

H-1145 Budapest, Róna u. 174.
Fogadóóra hétfőtől - péntekig 10-14 óráig!
Mobil: +36 30 279 5132
E-mail: stabiskola@hscmot.huNyilvántartási szám: E-000791/2014/A001

Adatkezelési szabályzat

Rólunk mondták

``A legfontosabb, hogy legyen meg az alapképzés! Ami itt nálatok szerintem nagyon jól meg van szervezve!``

ANDY VAJNA SZAVAI ISKOLÁNKRÓL